Principale komponenter:

 

koed:

 

olie lugt

sødlig lugt

kogt smag

stegt smag

grise smag

metallisk

PC_01

0,396848

0,434227

-0,46591

0,479682

-0,38086

-0,24847

PC_02

0,161738

0,198412

-0,24154

0,180237

0,368273

0,841441

PC_03

0,731652

-0,32542

-3,77E-02

-8,23E-02

0,519346

-0,28439

PC_04

-0,40624

0,471539

-0,15841

7,95E-02

0,658667

-0,38388

PC_05

0,340558

0,660034

0,558866

-0,36149

-5,95E-02

4,28E-02

PC_06

-5,08E-03

-9,05E-02

0,621082

0,770493

0,110545

-1,28E-02

 

afsmag:

 

champignon

anden smag

eftersmag

PC_01

0,557842

0,624696

0,546413

PC_02

-0,68016

-3,32E-02

0,732316

PC_03

-0,4756

0,780163

-0,40638

 

fedtet:

 

sød smag

fedtet

PC_01

0,707107

0,707107

PC_02

-0,70711

0,707107

 

udseend:

 

tilb.farve

kødfarve

PC_01

0,707107

0,707107

PC_02

0,707107

-0,70711

 

textur:

 

struktur

hårdhed

knasende

trevlet

smuldrer

mørhed

tyggerest

PC_01

0,3158

0,408343

0,364103

0,409006

-0,30953

-0,4108

0,41122

PC_02

0,66911

-5,57E-02

0,243253

-0,20693

0,663911

3,86E-02

7,02E-02

PC_03

0,241677

-0,36121

0,568124

9,89E-02

-0,43676

0,400487

-0,35696

PC_04

-0,55938

0,230754

0,685355

-0,30176

0,246989

-0,10656

-2,68E-02

PC_05

-0,18944

-4,93E-02

5,08E-02

0,81619

0,452374

2,58E-02

-0,29602

PC_06

0,183206

0,767856

-0,11447

-8,16E-02

-5,66E-02

0,205094

-0,5584